De unde cumperi inelele supradimensionate

Despre acest subiect s-a tot scris, dar parca niciodata nu e suficient, cand vine vorba de resurse accesibile de shopping de bijuterii trendy. Personal, am un fetis cu inelele supradimensionate. Unul dus la extrem, pentru ca rareori ma lipsesc de aceste accesorii dragi cand parasesc resedinta.

Nu sunt comode, fac scrisul la tastatura o misiune aproape imposibila, dar sunt cele mai elegante, cool si rafinate bijuterii pe care niste maini bine conturate le pot purta.

Pana acum cativa ani, oferta a fost mai limitata pe piata de la noi. Pentru ca erau destul de scumpe, pentru ca modelele cu adevarat creative si inspiring se gaseau doar la bijutieri sau magazine cu preturi mult peste medie, si pentru ca invazia de plastic si fimo era in floare.

Apoi a aparut Florence Welch, si Rabbit Heart a dezlantuit o puzderie de inele cu iepuri pe toate site-urile retailerilor high street, au aparut Daisy Lowe si Alexa Chung, purtand inele masive de la Pamela Love, de inspiratie cinegetica, si au aparut Erin Wasson si colaborarea ei cu RVCA, din care s-au nascut cateva linii de bijuterii pe care astazi le numim the HYPE of the Hypest.

La noi au aparut comenzile gratuite de pe ASOS, au aparut vacantele in tari in care exista New Look, Miss Selfridge si Forever 21, aceste paradisuri ale accesoriilor cool si accesibile, a venit H&M si s-au dezvoltat concept store-urile. Dar sa nu uitam nici de targurile duminicale in care obiectele de acest gen se vand la preturi intre 15 si 300 de lei, in functie de provenienta, originalitate si, bineinteles, de pretentiile vanzatorului, dar nici de pestera cu comori Mini Prix, care vindea, in aceasta primavara, inele inspirate de coarne de cerb la extraordinarul pret de 9 lei.Foto: asos.com, breslo.ro, hm.com/ro, miniprix.ro, freepeople.com, topshop.com, pamelalovenyc.com

PeTocuri TV

Get the Flash Player to see this player.