HYPOXI - antrenament si terapie pentru slabire localizata

Tehnologia HYPOXI combina intr-un mod inovator antrenamentul cu terapia pentru a obtine reducerea localizata a tesutului adipos, combaterea celulitei, redarea fermitatii si elasticitatii pielii. Pe langa reducerea vizibila a circumferintei, aceasta metoda imbunatateste circulatia sangvina, accelereaza metabolismul lipidic si detoxifica tesutul conjunctiv.

Din cauza ca organismul arde grasimea accesibila, tesutul adipos din zonele cu circulatie deficitara nu scade asa cum ne-am dori in ciuda exercitiilor si al dietelor stricte. Hypoxi tinteste exact acele zone stimuland scaderea in centimetri exact acolo unde avem nevoie (abdomen, fese sau coapse). Tratamentul este adaptat in functie de nevoile fiecarei persoane in parte.

Cum functioneaza?
Metoda Hypoxi are la baza 3 principii: terapia cu vacuum, terapia prin compresie si exercitii de intensitate moderata pentru arderea grasimilor. Terapia Vacuum este similara terapiei cu ventuze din antichitate,  prin aplicarea de presiune scazuta in zonele vizate. Pe parcursul terapiei prin compresie, se aplica presiune ridicata la nivelul tesuturilor. Aceasta metoda este folosita si in tratarea varicelor. Antrenamentul de intensitate moderata stimuleaza arderea grasimilor accelerand metabolismul lipidic. Exercitiile fizice sunt fie mersul sau aleRgarea usoara pe banda intr-un costum special, fie pedalatul la diferite intensitati de dificultate la un aparat special.

Arderea localizata a grasimilor - Metoda HYPOXI  actioneaza asupra depozitelor de grasime utilizand o combinatie unica de presiune alternanta si activitate fizica moderata. Variatia de presiune "activeaza" tesuturile din zonele unde grasimea este în exces. Schimbarea de presiune stimulează fluxul sangvin si accelereaza transportul acizilor grasi din regiunile cu probleme. Rezultatul consta in reducerea circumferintei zonelor vizate pentru o lunga perioada de timp.

Imbunatatirea aspectului pielii - Metoda HYPOXI prezinta o combinatie unica de vacuum si compresie menita sa imbunatateasca textura pielii. Pe parcursul tratamentului, pielea este delicat aspirata si apoi comprimata usor. Prin aceste miscari delicate, tesutul este antrenat - la fel ca si un muschi. Rezultatul: pielea isi recapata elasticitatea si fermitatea.

Metoda HYPOXI recomanda o nutritie echilibrata, nu o dieta
Tratamentele HYPOXI pot fi facute fara restrictii in ceea ce priveste alimentatia - este suficient sa ai un regim alimentar echilibrat din punct de vedere nutritiv. Cea mai buna cale este sa consumi legume, salate si fructe pentru a furniza organismului vitaminele, fibrele si mineralele necesare organismului. Un alt factor important este hidratarea. Se recomanda consumul zilnic a 2 litri de apa - acest lucru contribuind atat la atenuarea senzatiei de foame cat si la furnizarea eficienta de energie.

Singurul Studio HYPOXI din Romania se afla in Bucuresti pe Str. Pictor Ion Negulici nr. 27, etaj 2. O sedinta dureaza 30 de minute, iar pentru obtinerea rezultatelor dorite sunt necesare intre 12 si 36 de sedinte, de 3 ori pe saptamana. Antrenorii HYPOXI asigura supraveghere si indrumare in mod constant si vei stabili impreuna cu ei programul potrivit tie. Costul unei abonament lunar variaza intre 1050 si 2880 lei. Consultatia si evaluarea corporala sunt gratuite.

Foto: HYPOXI

PeTocuri TV

Get the Flash Player to see this player.